Снимка trafficnews.bgПребиха до смърт куче с метална тръба в двора на

...
Снимка trafficnews.bgПребиха до смърт куче с метална тръба в двора на
Коментари Харесай

Пред очите на дете! Пребиха до смърт с метална тръба куче пред пловдивска фирма

Снимка trafficnews.bg

Пребиха до гибел куче с железна тръба в двора на пловдивска компания. Този пост се популяризира в обществените мрежи дружно със фотоси от жестокия побой. Действието се развива пред компания „ Б. България ” в северна промишлена зона под тепетата пред очите на 14-годишно дете, написа trafficnews.bg.

``
реклама

След побоя, група пловдивчани се пробват да спасят животното, само че за жалост е прекомерно късно. Кучето е бездомно и това е повода за нанесения побой. Според очевидци, нападателят се ядосал тъй като животното било влезнало в частна благосъстоятелност.

Под фотосите на зверсвтото, стотици хора показват възмущението си за случая:

„ Поне се вижда ясно кой е килърът, това по закон е престъпно закононарушение, сигнал в полиция или прокуратура в Пловдив. Да се види, че има мощна социална непоносимост към сходни диващини. Не желаеме да живеем измежду сходни „ хора ”, написа момиче.

„ Ето по този начин се разправят с бездомните нещастничета в пловдивската компания B. bulgaria...убиват ги с прът??? Пред очите на 14- годишно дете! Моля всички мои другари да залеем Трето районно управление (на МВР) с тъжби ”

„ Пълен парадокс! Това е ликвидиране и този човек би трябвало да лежи в пандиза ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР